Rólunk

Az OGYS Consulting Kft. az információs társadalom kialakulásának korában a gyorsan változó és komplex környezeti kihívásokra való sikeres felkészítés érdekében, ügyfelei működési és üzleti hatékonyságát növelő, összetett stratégiai és informatikai feladatainak megoldásával foglalkozik. 

 

Az OGYS Consulting Kft-t jelentős nemzetközi és hazai tapasztalatokkal rendelkező tanácsadók hozták létre 2000 januárjában. A különböző üzleti, stratégiai és informatikai fejlesztési projektekben szerzett tapasztalatok az OGYS Consulting szakértői számára lehetővé tették, hogy az egymást kiegészítő módszertanokból és technikákból a szinergikus hatásokat sikeresen kihasználó komplex know-how alakuljon ki. 

 

Tanácsadóink szakértelmét az eddigi projektjeik során olyan nemzetközi hírű partnerek is elismerték, mint az Accenture, a COMPAQ, a HEWLETT PACKARD, az IBM, a KPMG, a PwC, a NOKIA vagy a MATÁV. 

 

Az optimalizált üzleti folyamatok kialakítása és bevezetése során – az általunk kifejlesztett mc3 módszer (Method of Commitment to Comprehensive Co-operation) filozófiájának megfelelően – kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a szervezetben a rendszert bevezető, fogadó és alkalmazó szakemberek széleskörű bevonására és támogatásuk megszerzésére Az interaktív kapcsolat eredményeképpen nem csupán a munkánk hatékonysága nő, hanem a közös szemlélet kialakításával párhuzamosan a szervezet fogadókészsége is.

 

A működési folyamatok újjászervezéséhez hangoljuk a szervezetet és a funkciók informatikai támogatását, különösen nagy hangsúlyt fektetve a változások menedzselésére – különös tekintettel a szervezet változástűrő képességéhez kialakított optimális folyamatszervezést és annak folyamatos követését a ConPrES (Continuous Process Engineering Solution) módszertanunknak megfelelően. 

 

Cégünk sikerének zálogát elsősorban a minőségi, megbízható munkavégzés iránti elkötelezettség mellett, munkatársaink magas szintű szakértelmében, a tanácsadási és rendszerintegrációs projektek vezetésében és megvalósításában szerzett évtizedes tapasztalatában látjuk biztosítottnak.  Szolgáltatásaink igényes megvalósítása érdekében a legkorszerűbb piacvezető technológiákat alkalmazzuk. Ennek napjainkban egyre nagyobb jelentőségű eszközei az internethez/intranethez kapcsolódó információ-kezelő megoldások, amelyek az általunk megvalósított projektekben az információs- és hírportálok, a tudásmenedzsment és az e-learning is.

 

Célunk annak megteremtése az üzleti/működési folyamatok optimalizálása révén, hogy a modern információ technológiai termékek és szolgáltatások a lehető legésszerűbb beruházásként, az optimalizált szervezeti működés valódi támogatásaként, a biztonsági követelményeknek maximálisan eleget téve valósulhassanak meg partnereinknél. 

 

Az üzleti alaptevékenységet támogató rendszerek (supply chain és selling chain rendszerek, procurement és HR rendszerek, adattárházak – és kapcsolódó megoldások -, tudásalapú rendszerek, intranet portálok, információ- és dokumentumkezelő megoldások, CRM és EAM ERP alkalmazások) esetében az üzlet- és működési folyamatok elemzése, referencia folyamataink és a vonatkozó OGYS know-how folytonos fejlesztése révén partnereinkkel képesek vagyunk a piacvezető technológiákra (HP, IBM, Microsoft, Oracle, SUN) alapozva az igények teljes körére megoldást nyújtani.

 

A sikeres együttműködés magában foglalja a megrendelőink legésszerűbb beruházási és beszerzési döntéseihez szükséges tanácsadást a stratégiára, a rendszerek kiválasztására, finanszírozási lehetőségére, minőségére és funkcionalitására és a megvalósítás lebonyolítására és minőségbiztosítására (qaSAP) vonatkozóan. A megrendelő igényeinek érvényesítése érdekében a projektek megtervezésétől a csapatépítésen keresztül a kontrollált levezénylésig biztosítjuk a megvalósítás sikerét.